Bedrijfsprofiel.

Doorgaans onzichtbaar voor de samenleving werkt Suntech enorm aan de weg. Begin 1998 besloot onze directeur, de heer MichaŽl van Hoogstraaten, zich af te splitsen van zijn toenmalige compagnon in de glasfolie branche, en richten het bedrijf Suntech Nederland op. Suntech Nederland is ontstaan uit de visie, dat er een frissere aanpak moest komen op het gebied van warmte-, zon-, inbraak-, en uv-werende glasfolies en aanverwante producten. Samen met de klant tot een deugdzame oplossing komen, waardoor deze een zinvolle en verantwoorde investering voor de toekomst verricht. Suntech Nederland wilt meer zijn dan een glasfolie bedrijf. Zij helpt u met een passende oplossing, en indien gewenst verzorgt zij het product, zodat u jarenlang van de hoge kwaliteit van deze producten kunt profiteren. Suntech biedt u dan ook voor elk gebouw of werkplek een op maat gesneden plan.

Inmiddels is Suntech al jaren lang actief en alom gewaardeerd in de Nederlandse glasfolie branche en daarbuiten. De jarenlange ijver en know-how, werd eind 2004 onverwachts en snel beloont door dť glasfolie fabrikant van de wereld, Solar Gard/Saint Gobain uit de USA. Suntech Nederland mocht de producten en naam gaan voeren van Solar Gard/Saint Gobain (voorheen DTI en daarna BSF).

Na een intensieve samenwerking van bijna 2 jaar, werd de volgende stap, het integreren van groothandel MHWF International, een warme wens van de directie. Zowel Suntech Nederland als MHWF International waren gerenommeerde spelers in de branche van glasfolie, coatings, veiligheidsverlichting en veiligheidstechnologie. Beide organisaties maakte zich reeds lang sterk voor een optimale leef- en werkomgeving bij talloze kantoren, zorginstellingen, overheidsinstellingen, musea, scholen, woningen en winkels met hun kwaliteitsproducten. Hierbij stonden vakmanschap, betrouwbaarheid en maatwerk steeds voorop. Deze formule leverde beide ondernemingen een uitstekende reputatie op. Per 1 juli 2006 is bovenstaande wens in vervulling gegaan, en heeft de goede samenwerking tussen beide organisaties geleid tot het volledig opgaan van MHWF International in Suntech Nederland. Vanaf 1 juli 2006 zijn Suntech Nederland en MHWF International verder gegaan onder de naam; Suntech International "Glasfolie & Veiligheidstechnologie".

Als groothandel en installatiebureau van o.a. "Hanita Coatings", "Johnson Window Films", "Madico", "Solar Gard/Saint Gobain", "3M Raamfolies", "Suntek Window Films" en "Haverkamp (Llumar Window Films)", is Suntech International, met als specialisme glasfolie en veiligheidstechnologie, uitstekend in staat doelgericht haar werkzaamheden op het gebied van marketing, inkoop en verkoop van glasfolies te verrichten. Dit specialisme heeft Suntech International de laatste jaren aan de top gebracht van aanbieders voor glasfolies en veiligheidstechnologie in o.a. de gehele Benelux, Duitsland en overig Europa. Suntech International levert met haar producten moderne technologieŽn aan dealers en eindgebruikers in geheel Europa. Dat werd mede mogelijk gemaakt door een laagdrempelige en transparante organisatie, die gemotiveerd en klantgericht werkt. Binnen onze organisatie is individuele kwaliteit gebundeld tot een fantastisch opererend team.

Suntech International streeft in al haar handelingen voortdurend naar duidelijkheid en verbetering in kwaliteit. Dat wil het bedrijf bereiken door professioneel en uittredend gedrag naar de markt met innovatieve producten, met zorg omkleed klantencontact, vergaande service en after sales, aandacht en precisie van alle diensten tot in elk detail. De gemotiveerde en deskundige medewerkers dragen daar zorg voor. Elke zichzelf respecterende relatie heeft daar recht op. Daarover willen wij te allen tijde verantwoording dragen. ContinuÔteit en verantwoord ondernemerschap staan hoog in het vaandel. Op deze website kunt u daar getuige van zijn.

Suntech International beschouwt de Benelux en Duitsland als haar eerste en belangrijkste targetmarkt. Mede vanwege de verdergaande professionalisering in de branche, alsmede de aanwezige technische mogelijkheden, heeft Suntech International op korte termijn nog diverse speerpunten in haar programma. Hierbij zal voortdurende aandacht voor kwaliteit, innovatie en klantenzorg, niet worden vergeten. Bovendien zullen de activiteiten van Suntech International voor de toekomst verder worden ontwikkeld en uitgebreid met aanvullende diensten en producten.

Alles draait om uw tevredenheid!