logo suntech

Graffiti-, veiligheids- & inbraakvertragende folie

Preventieve bescherming.

Alle huizen en commerciŽle gebouwen, ongeacht de afmeting, constructie of locatie, hebben zwaktepunten waar aanvallen gemaakt kunnen worden. Hoe goed dan ook bewaakt, constructief bewapend of verstevigd, elke faciliteit deelt ťťn belangrijke zwakte - hun glazen ramen. Ramen introduceren een aantal bedreigingen in huis of op de werkplaats. Als het gesplinterd is, vliegen vlijmscherpe glasdeeltjes door de lucht en veroorzaken verwondingen, materiŽle schade en zelfs dodelijke ongevallen. En dan staat een opening in een gebouw, door een gebroken raam, een andere manier van mogelijke problemen toe, zoals diefstal, roof en schade door blootstelling aan elementen. Wanneer sterke winden, hagelbuien, aardschokken en andere rampen de stabiliteit van een gebouw bedreigen, houden professioneel geplaatste Suntech veiligheids- en beveiligingsfolies ramen en glas consistent stevig intact, en houdt dodelijke glasbreuken weg. Beschouw het als onzichtbare rust aan uw hoofd. Met snelle en professionele plaatsing kan uw huis of gebouw voorziening van een mogelijk trefpunt van een ramp veranderen in een vestiging van veiligheid voor u en uw bezittingen.

Suntech veiligheidsfolie, de sterkte van uw beglazing.

Suntech veiligheids- en beschermfolies zijn een optisch heldere barriŤre folie die aangebracht wordt aan de binnenkant van beglazing. Het verstevigt glas, waardoor het veilig op de plaats wordt gehouden als er een inbraak, persoonlijke impact, natuurgeweld of explosie plaatsvindt. Veiligheidsfolie is gemaakt van alleen de hoogste kwaliteit materialen, het is een sterk, hoogwaardig polyester met ultra-sterke bevestigingslijm en is beschikbaar in diktes van 50 micron (2 mm) tot 350 micron (14 mm). Deze zijn verkrijgbaar in of heldere of gecombineerde zonwerende versies. Verder kan vergroot veerkracht bereikt worden met glas verbindingssystemen.

Graffitigard beschermt openbare en privť eigendom tegen vandalisme.

Graffitigard beschermfolie van Suntech is een duurzaam, optisch helder en verwijderbaar product dat werkt als een opofferingsbarriŤre tussen vandalen en de beschermde oppervlakten, inclusief glazen binnen- en buitenramen en spiegels, en ook andere dichte oppervlakten als roestvrijstaal en marmer. De onopmerkbare folie beschermt oppervlakten tegen verf, sleutelkrassen, strepen en zelfs zuuretsing. Bij vandalisme wordt de folie gemakkelijk verwijderd en vervangen voor nieuwe folie, hierdoor materiŽle schade vermindert. Van winkelpuien tot viaduct, Graffitigard is toenemend populair omdat het veel minder duur is om een nieuwe laag te vervangen en te plaatsen dan hetgeen te vervangen dat het beschermt. Bescherm uw openbare oppervlakten tegen opzettelijke en onopzettelijke schade met Suntech graffiti beschermfolies! Dit product is ideaal voor drukke verkeerspleinen waar schade een veel voorkomend probleem is.

Voordelen:

 • Hoogwaardig polyester en ultra-sterke bevestigingslijm verstevigd glas
 • Helpt gebroken glas op de plaats te houden bij inslag of in geval van explosie
 • Vermindert warmte, verblinding en energieverbruik (Solar versies)
 • Krasbestendige coating voor lang leven en makkelijk onderhoud
 • Bescherming Ė voor mensen en eigendom in geval van explosie
 • Minimaliseert letsel van persoonlijke impact
 • Biedt glasbehoud in geval van spontane breuk
 • Voldoet aan de eisen van Europese Werkplek Voorschriften
 • Vergroot glasbeveiliging
 • CreŽert visuele beveiliging/privacy
 • Minimaliseert schade aan interieur en gekoppelde schoonmaakkosten/tijd
 • Vermindert 98% van Ultraviolet licht om vervaging van interieur te minimaliseren
 • In staat om natuurlijk licht niveaus en tegelijkertijd het uitzicht te behouden
 • Beschermt oppervlakten tegen aantasting

Feiten:

 • Eťn gehavende glassplinter, gecreŽerd door een explosie, legt een afstand af van 40 meter per seconde en is genoeg om te doden of om ernstig te verwonden. Vliegend glas als gevolg van een knal veroorzaakt 90% van letsels.
 • Vier van de tien succesvolle dieven krijgen toegang via beglazing
 • Ongelukken die betrekking hebben tot glas tellen voor 30% mee aan ernstig letsel van kinderen onder de leeftijd van 14 jaar

Suntech veiligheidsfolies voldoen aan veel van de meest strenge programma normen van de staat en verbruikers, zoals CPD, EN12600, EN356, BS AU 209 Lid 4A, BS6206 en GSA criteria.