logo suntech

UV werende folie

UV bescherming tegen verkleuring en veroudering.

Schadelijke ultraviolet straling komt constant binnen via uw ramen, die verre herinneringen maken van de rijke kleuren die vroeger uw textiel, kunst en houtwerk verfraaiden. Aanvullend, ramen staan grote hoeveelheden van zonnewarmte en zichtbaar licht toe - twee serieuze bijdragers aan vervaging. Suntech glasfolie helpt. Vecht tegen deze interieur vijanden door tot 99% van ultraviolet straling buiten uw huis te houden, en dramatisch de zonnewarmte en zichtbaar licht te verminderen die de kleuren van uw waardevolheden wegspoelen. Het is als een zonnescherm voor uw huis of kantoor: het vergroot duidelijk het leven en schoonheid van uw interieur. De ultraviolette straling, warmte en licht van de zon zijn grote bijdragers aan de vervaging en verslechtering van textiel, tapijten, meubels, winkelpui displays en andere interieur items. Alle Suntech folies weren tot 99% van de schadelijke ultraviolet straling en verschillende hoeveelheden van warmte en licht. Dit helpt bij het beschermen van de inhoud van uw gebouw tegen voortijdige schade en uw gebruikers tegen ultraviolet gezondheidsbedreigingen. Ook al kan niets vervaging compleet voorkomen, Suntech glasfolie is ťťn van de meest effectieve en aantrekkelijkste manieren om het leven van uw mooie waardevolheden te verlengen.

De mythe over glasfolie, ultraviolet licht en vervaging.

De meeste mensen associŽren vervaging met ultraviolet (UV). Het is van belang om te begrijpen dat ultraviolet voor maar 40% een bijdrage levert aan het vervagingsprobleem. Zichtbaar licht draagt 25% bij en zonne-energie (warmte) draagt een andere 25% bij, wat een verdere 50% bijdrage oplevert aan het probleem. De overgebleven 10% van wat vervaging veroorzaakt is direkt gebonden aan de kwaliteit, of het gebrek aan kwaliteit, of de kleurstoffen die worden gebruikt voor meubels, textiel en tapijt. Door dit te begrijpen maakt het makkelijker om te zien dat alleen het ultraviolet te stoppen met glasfolie niet geheel het vervagen zal uitschakelen. Geen glasfolie product is gegarandeerd om een vervagingsprobleem te stoppen of te herstellen. Hoewel, professionele kwaliteits glasfolie kan duidelijk vervaging verminderen dat veroorzaakt wordt door ultraviolet, zichtbaar licht en zonne-energie. De beschermingsgraad dat u verkrijgt ligt aan het type folie dat u kiest.

UV bescherming tegen huidkanker.

Suntech glasfolie helpt de bescherming tegen voortijdige huidsveroudering en sommige potentiŽle huidkankers met tot 99% UV bescherming. Veel mensen realiseren niet dat ze worden blootgesteld aan de zon tijdens werk of thuis omdat schadelijke UV stralen glas doorbreken. De simpele, professionele plaatsing van Suntech glasfolie kan de verschrikkelijke effecten van ultraviolet straling, zoals voortijdig veroudering, rimpels, zonnevlekken en zelfs huidkanker helpen voorkomen.

Wat zijn de componenten van vervaging?

  • 40% ultraviolet
  • 25% zonne-energie (warmte)
  • 25% zichtbaar licht
  • 10% kwaliteit te beschermen producten